Returnarea produselor

Daca din orice motiv, după ce ați primit comanda nu sunteți mulțumita de produsele primite, le puteți returna fără probleme.

Este necesar doar sa ne anunțați de intenția dumneavoastră pe e-mail contact@saxe.ro sau la telefon 0737821200. Pentru a beneficia de drepturile de returnare, iti recomandam sa returnezi produsul in starea in care l-ai primit: in ambalajul original, cu etichete intacte si documentele care l-au insotit, si sa ambalezi coletul corespunzator,in hartie sau o punga, inainte de a fi predat curierului.

Magazinul nostru oferă o perioada de 14zile calendaristice din momentul primirii coletului,timp în care ne puteți înștiința de intenția dvs. de a face retur.

Pentru trimiterea coletului poti alege Posta Romana sau orice curier, dar daca optezi pentru curierul cu care a fost livrat coletul, te putem ajuta. Costul transportului produselor returnate este suportat in totalitate de catre client si nu de catre noi.

Daca doriti sa returnati coletul prin firma de curierat cu care a fost livrat, trebuie doar sa ne anuntati si ne ocupam noi de expeditie.

Pentru compensarea produsului returnat aveți la dispoziție doua modalități:

Înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe www.saxe.ro , caz în care dacă avem diferențe de preț ,se procedează în felul următor:

a)produsul ales de dvs. are o valoare mai mare decât produsul returnat, diferența se plătește ramburs, la primirea coletului, sau în avans, prin transfer bancar.

b) produsul ales de dvs. are o valoare mai mica decât produsul returnat, va vom returna diferența în contul bancar

Primirea contravalorii produsului returnat

( valoarea acestuia în momentul achiziției)

Daca optați pentru rambursarea banilor, va rugam sa ne comunicați pe e-mail contact@saxe.ro, următoarele informații; codul IBAN de 24 caractere, precum și numele întreg al titularului contului.

Returnarea banilor se face exclusiv prin cont bancar, coletele care sunt trimise către noi în sistem ramburs, nu se primesc.Plata returului se face în 5zile lucrătoare de la confirmarea returului și a tuturor informațiilor necesare pentru a se face plata( IBAN corect și titularul contului).

Adresa pentru returnarea produselor este:

S.C Chelcioiu Com Srl

Str. Ecaterina Teodoriu, nr. 22

Loc. Bălcești

Jud. Vâlcea

Cod poștal 245400

Pentru orice detalii sau informații, nu ezitați sa ne contactați la adresa contact@saxe.ro sau la numărul de telefon 0737821200 ( disponibil de luni pana vineri intre orele 9-18 )

Condiții pentru returnarea produselor:

-Sa ne instiintati prin e-mail sau telefon, in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului, de intenția dvs. de a returna unul sau mai multe produse.

-Produsul sa nu prezinte semne de purtare, semne de uzura sau consum.

-In momentul predării către firma de transport,produsul împreuna cu ambalajul producătorului trebuiesc împachetate corespunzător, cel puțin într-o alta cutie sau punga pentru a nu se deteriora în timpul transportului, astfel încât sa nu prezinte urme de deteriorare legate de împachetare.

ATENȚIE !!! Va recomandam sa probați pantofii pe o suprafața moale: covor,mocheta,etc., pentru a preveni deteriorarea produsului, în cazul în care doriți sa il returnați.

Magazinul își rezerva dreptul de a refuza retururile care nu se încadrează în aceasta politica de returnare.Excepție fac doar cazurile în care produsele au defect de fabricație.

GARANȚIA

Pentru articolul/produsul cumpărat din magazinul nostru online, oferim o garanție comercială de 30 de zile de la datacumpărării, doar în cazul respectării tuturor recomandărilor de întreținere de mai jos.

Articolul/produsul cumpărat nu reprezintă un produs de folosință indelungată și trebuie utilizat potrivit recomandărilor de întreținere de mai jos.

Garantia

Garanția de conformitate acordată nu afectează drepturile conferite prin lege consumatorului și este în concordanță cu prevederile OG nr. 21/1992 privind Protecția Consumatorilor cu modificările ulterioare și legea nr. 449/2003.

În cazul unor reclamații, vă rugăm să vă adresați echipei www.shoppingdays.ro la adresa contact@saxe.ro, iar ulterior pentru soluționarea reclamației va trebui să prezentați factura de cumpărare a produsului respectiv și produsul în cutia originală, cu eventualele accesorii.

Modalități de asigurare a garanției:
• Repararea produsului
• Înlocuirea produsului
• Reducere de preț în funcție de natura deficiențelor calitative

 

Recomandări generale privind îngrijirea produselor comercializate de www.saxe.ro

1. Se interzice cu desăvârșire spălarea produselor de încălțăminte în mașina de spălat!

2. SC Chelcioiu Com Srl nu răspunde pentru defectele apărute ca urmare a utilizării sau întreținerii incorecte a produsului respectiv, precum și pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită.

3. După fiecare purtare, încălțămintea se curăță și se pune pe șanuri potrivite ca mărime și format. Pentru a crea condiții igienice de purtare și a mări durata de folosire, se recomandă purtarea alternativă a 2-3 perechi de încălțăminte într-o perioada de timp. Este interzisă spălarea cu apă a încălțămintei sau spălarea în mașina de spălat rufe. Nu se folosesc înălbitori.

4. Produsele umede se usucă lent, la temperatura camerei, ferite de contactul direct cu sursele de căldură. Nu folosiți uscarea la ventilator, calorifer, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură.

5. Fețele încălțămintei se vor feri de lovituri directe.

6. Fețele și talpa pantofilor trebuie protejate de contactul cu solvenți, smoală, bitum moale sau alte materiale corozive. De asemenea, evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, resturi de sticlă etc.

7. În cazul pantofilor cu tocul sau cu talpa îmbrăcată în piele și cusături aplicate pe talpă, SC Chelcioiu Com srl nu poate fi făcută responsabilă pentru defectele apărute ca urmare a imperfecțiunilor drumurilor, trotuarelor sau terenurilor unde s-au folosit pantofii.

8. Nu lăsați gențile la soare sau la lumină. Culoarea se poate modifica.

9. Nu folosiți în procesul de curățare a genților acetonă sau alți solvenți duri.

10. Nu purtați lucruri grele într-o geantă de piele, deoarece se va deforma.

11. Nu pulverizați parfum pe produse.

 

Curățarea încălțămintei:

 

Pantofii cu fața din piele naturală cu suprafața lucioasă, se îngrijesc prin aplicarea unui strat de cremă de pantofi la culoare sau neutră, cu ajutorul unei cârpe moi, după ce în prealabil au fost îndepărtate resturile de praf sau murdărie cu o cârpa umedă. Petele de grăsime sau impurități se îndepărtează cu o cârpă înmuiată în soluție apoasă de detergent.

Pantofii cu fețe din piele naturală – antilopă, suede sau năbuc – se îngrijesc cu ajutorul unei cârpe moi, uscate sau a unei perii cu peri moi.

Nu folosiți apă deoarece fața materialului s-ar putea păta. Petele de ulei sau grăsime se îndepărtează folosind o soluție contra petelor, specială pentru pielea de antilopă sau năbuc.

În ambele situații este contraindicată folosirea unor perii aspre, deoarece acestea pot produce deteriorări ale fețelor pantofului.

Articolele din alte materiale și materialele textile se vor curăța cu ajutorul unei carpe moi. Este interzisă folosirea detergenților lichizi, deoarece aceștia conțin solvenți care atacă materialul de bază al pantofilor în cauză. Încălțămintea cu fețe textile se recomandă a fi purtată pe timp uscat.