Cum cumpar

   In sistem ramburs- veți plăti contravaloarea comenzii si a transportului ( dacă este cazul) în momentul înmânării coletului de către reprezentantul firmei de curierat.

   Prin card bancar – prin intermediul companiei specializate în plăți online EuPlatesc, beneficiați de o tranzacție sigură și eficientă, fără costuri suplimentare.

   Prin banca-plata prin banca se face în avans. Fie se face plata prin depunere la ghișeul băncii la care avem noi cont,fie prin transfer bancar,dacă beneficiați de un sistem online banking. Informațiile necesare unei plăti prin banca va vor fi furnizate de cate noi, în cazul alegerii acestei opțiuni.

Preturi și plați

Toate preturile (inclusiv cele referitoare la transport ) afișate pe magazinul online www.saxe.ro sunt finale si includ TVA. Înainte de finalizarea comenzii veți ști exact care este prețul final pe care trebuie sa-l plătiți pentru comanda, inclusiv cheltuielile de transport.

Ocazional magazinul nostru va practica promoții si reduceri pentru produsele sale. Acestea vor fi semnalizate distinctiv atât în descrierea produselor, în coșul de cumpărături cat și pe factura.

De asemenea ne rezervam dreptul de a modifica preturile fără o înștiințare prealabila,fără a afecta însa comenzile deja confirmate.